zvíře

zvíře

Anotace: o omezování

překvapen vývojem dění
klaun se ve mě zase tlemí
probouzí se druhé mě já
co v sobě zvrhlost má

divoké zvíře je to
co opustilo svoje ghetto
tam kde ho držela moc
měsíce nespatřil noc

jen bylo zavřeno v ně
na příkaz osoby dvě
nemohlo svůj život žít
někdy hulit občas pít

musel být vzorný muž
co slyšel tohleto zruš
taky to učinil tak
zahodil svůj plnej sak

dobré já vyhrávalo už
už z něho byl vzorný muž
ted zase zvíře chce být
a jízdu celou noc mít
Autor ostuda lidstva, 19.01.2010
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí