vzpominam

vzpominam

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=bE4OMnvFDOU

procitam roky starou historii
a pripadam si zas pod dnem

vsechno se zmenilo
od cloveka, ke kterymu sem mela nejbliz
sem se vzdalila o tisic vzpominek.


jako bych to prozivala znovu
i kdyz ted citim jen prazdno
a nemuzu uverit vsemu
co se stalo.

je toho tolik, vsichni sme jinde
ty a ja nejsme my
milovala sem te a porad jako kamarada miluju
brecim pri pohledu na stary rany, i kdyz je to pryc
mrzi me bolest, kterou sem zpusobila
nam oboum.

jenze vsechny ty city
byly uplne zbytecny.
uplne. kompletne. dokonale.
nejvic.


chtela sem vedle tebe lezet
a ted lezim vedle nekoho jinyho.
a nelituju. miluju a ty milujes taky.
a my dva sme byli velka chyba.





byli sme deti
ted uz sme dva skoro dospeli lidy
mame sex, bezpecnej sex
nenadavame na rodice a ucime se
dokazem se probouzet vedle nekoho
vic delame, nez mluvime.



soukromy city
na ktery uz davno neumim hrat.


/žřčýýž
žýřžý
řýřžáýřáýžá
řýřžýářžá/
Autor embryo v hlave, 19.01.2010
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí