Hraničení

Hraničení

Anotace: Jen hra .. :)

Hranice
hraničící s hrou
na slepou bábu
Hra ničící naše touhy po nevinném
hraní a
spaní na dlani
s paní
Hra ničí kdesi v dáli
pravé a dravé ideály
co hrají s mály
karet a žen, co smály
se ohraným mužům
hraničíc se vším, co žena k muži
může si dovolit.
Že do voleb času dost?
že (ne)hraná pitomost
nezajímá nikoho?
Ze zájmu zaujetí,
z nezájmu do zajetí.
Rozhoďte sítě, hráči!
K pláči
je nechat rozhodnutí
na někom jiném
kdo skončí za hranicí
kdo skončí na hranici
a komu zvoní hrana.
Autor Trinity666, 19.01.2010
Přečteno 207x
Tipy 5
Poslední tipující: TetaKazi, ilona, susana načeva, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí