Normy

Normy

Anotace: .......

Stanovit normy
tak či tak
ať nejsme z formy
naopak
bude ti zle
bude to zlé
jako ten nejnechutnější brak

Stanoví normy
mě i vám
ať nejsme z formy
nepoznám
jak dřív mi bylo
jaký to bylo
když jsem si normy dělal sám
Autor Venca Spots, 19.01.2010
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí