...dobrou noc, přeji ti do dálky...

...dobrou noc, přeji ti do dálky...

Anotace: ...lásce mojí...

Sbírka: Byla jsem zamilovaná

Dobrou noc přeji ti do dálky
a slzy své navlékám jako korálky,
korálky štěstí i bolesti,
mnoha slov a našich neřestí.
Pusinky posílám ti k tomu přání,
mé očička se snění bez tvé blízkosti brání.
Má ústa se chtějí k těm tvým přitisknouti
a ruce mé,
tvé tělo obejmouti.
Chci tě zase mít při snění v náručí,
chci tě vedle sebe mít,
když ráno se otočím.
Stabilně bych tě chtěla hladit,
líbat,
milovat a jen tobě své srdce jsem mohla dát.
Ty jediný ho dokážeš chránit,
ty víš,
že k ničemu je se bránit.
Chybíš mi lásko,
opět a zas,
jak škaredý je na nás tenhle čas.
Líbám tě,
zase a znova
a do dálky znějí tiše mé lásky slova...
MILUJI TĚ...
Autor PrincessTerinka, 19.01.2010
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí