Nočník 2

Nočník 2

Anotace: a na co že se ptám?

šel jsem po ulici a
zakop o dlažební kostku
upadl na zem
rozbil si držku
přišla ke mě stařenka a
bušila mě holí že
prej moje prdel silnici ji kazí a
když to lidi všichni vidí
seběhnou se a kopou do mě a
plivou na mě a
jen tak si kopnou protože je to jako fotbal
horší by bylo
kdyby hráli hokej nebo baseball
a na co že se to ptám?

davový šílenství, paranoia
co ti hrozí kdo ti poví že
nemáš nárok
až chcípneš tak chcípneš a
budeš se pozdě ptát
na co že se to ptáš?
odpovědi se nedočkáš, bdíš a
sníš a
nevidíš jen na chvilku
se podíváš, jen si lehni
na trávu a koukej na hvězdy
je jich hodně a
dobře se na to kouká
dát si k tomu
cigáro
trávu a
pivo.
a na co že se to ptám?

lidé mě kopali a já je nevnímal
v hlavě jsem měl z toho seriál viděl jsem
sebe vnímat a bdít sebe vidět plout.
plivali na mě stále a víc,
křičeli na mě že jsem zlosyn
vrah a asi někdo kdo chtěl
stařenku zabít a
já se ve snu smál protože jsem se koupal v pivu
měl jsem kolem sebe 8 děvek, bar ve vodě
knížky a kosu na krku.
a na co že se ptám?

lidi kopali do mě víc a víc až
přestalo je to bavit, rozešli se
do svých domovů, pozdravily synky a
dcerky a ženy
šli se asi vysrat, dali si modlitbu a
pustili si televizi , kde strávili příjemnou
půlhodinu nadáváním na
všechny zlosyny světa...
a na co že se ptám?
Autor humus, 20.01.2010
Přečteno 250x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí