Omyl?

Omyl?

Anotace: ..

Sbírka: Kolem citů

Rosa na řasách
myšlenky po stěnách
stékají
potají
spát mi nedají

Nevěřím
nedívám se
ke dveřím
zda přijdeš tiše
zda způsobíš motýly
v břiše

..Je to jako klišé!

Na věčnost
či na chvíli
mé sny se snad
zmýlily
a srdce nechápe

Proč vedle tebe
má duše netápe
a oči se do sebe
nevpíjí
nejde snad o lásku?

..Nebo jsme se zmýlili :(
Autor Lioness, 20.01.2010
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, labuť, hašlerka, Churry, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí