Líbí se mi Tvoje ženský tělo

Líbí se mi Tvoje ženský tělo

Anotace: Based On A True Story.

Líbí se mi Tvoje ženský tělo.Když se vykoupeš a jsou na Tobě kapičky vody,
když máš moc teplou vodu a Tvoje tělo zrůžoví, zčervená.
Jsi bosá a těma spálenýma nohama chodíš po parketách, koberci nebo linu.

Líbíš se mi, když chodíš zmrzlými ulicemi a zimomřivě se choulíš, strkáš ruce
do kapes a chceš se celá ztratit v tom velkym zimníku.
Autor Marek Lučin, 20.01.2010
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: Zefi, hašlerka, carodejka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezounke...

23.01.2010 16:52:00 | kokyno

Krásná erotika.

20.01.2010 21:05:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí