"Přání" k narozeninám

"Přání" k narozeninám

Anotace: Některá potěší, jiná dojmou...

Je to jen pár let, co byla jsi batole.
Utekly jak voda z hor do údolí!
Co Ti teď popřát krom úspěchů ve škole?
Tvé touhy neznám (a trochu to bolí!)
Svět už znáš o trochu dál než já!
Ať život štěstí a lásku Ti dá!
(Tvůj táta na Tebe vzpomíná)
Autor Cleo_.patra, 20.01.2010
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip, Pevya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle přání je dojemné, hodně citové. Líbí se mi moc.

03.04.2010 19:21:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí