Smrt a tvé děťátko

Smrt a tvé děťátko

Anotace: ...

dívám se dívám na kropetinu tvou,
polib před smrtí lásku tvojí - svou,
dlouho ji nespatříš
a dlouho umíráš
dřív než porodíš,
tak mrtvý dítě máš.

Díváš se díváš na kopretinu svou,
tvé děti okolo ní už nepůjdou,
díváš se díváš kudy nepůjdeš,
na týhle věci už nic nezmůžeš.

Dívej se dívej na život svůj,
cos prožil to nevrátíš
tak zakřič naň - stůj!
Dívej se dívej na ty co nesnášíš,
usměj se, odpusť jim,
nenech na nich nenávisti stín

Díváš se díváš na mrtvé děťáko,
nemělas ho bohužel ani nakrátko,
díváš se díváš na otce jeho,
teď strácíš postupně i svoje tělo!

Smrt si jde pro tebe,
nikdo ji nevezme nesebe,
Smrt vzala si tvoje děťátko
vezme si i tebe zakrátko.

Tebe ale nechá pohled věnovat,
dobře se k tvému muži zachovat,
usměj se na něj a chyť ho za ruku,
necháš ho tady jeho zármutku...

Smrt přišla si přišla dneska pro tebe,
nebere tě ale zkratkou do nebe,
bere tě totiž zkratkou přez peklo,
do kterého krvavé vody nateklo.
Autor Inies, 06.12.2005
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Přečetla jsem ji jedním dechem. Je zajímavá. Jen je mi teď nějak úzko

13.12.2005 13:31:00 | Skalnička

Přečetla jsem ji jedním dechem. Je zajímavá. Jen je mi teď nějak úzko

13.12.2005 13:28:00 | Skalnička

Dobré téma, zajímavý konec, ale místy mi to příjde moc násilné a takové trošku neuspořádnané...Moc dík za komentáře

06.12.2005 12:06:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí