Neví ...

Neví ...

Anotace: Myšlenky létají jedna přes druhou... Tak nevím.

Zima, mráz,
sněhové vločky padají za krk.
Rozmazané oči, tváře červené,
přesto horkem zalité tělo.

Srdce buší jako na poplach,
pohled těká sem a tam.
Ještě neví, není si jistá.
Už je zase zpátky - strach.

Krok dopředu,
hned se zas vrací.
Každá otázka bodá jako šíp.
S každou další zas jistotu ztrácí.

Léto, horko,
sluneční paprsky pálí za krkem.
Rozmazané oči, tváře červené,
přesto tuhne v žilách krev.
Autor Jesus, 20.01.2010
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Psavec, hašlerka, Mbonita, Giginka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Občas to tak bývá.

20.01.2010 23:13:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí