* Řekni mi motýlku *

* Řekni mi motýlku *

Anotace: --------

Řekni mi motýlku
řekni jen kam
rovně snad
na západ
či cestou klikatou
dáti se mám .

Rozerván napořád .

Řekni mi motýlku
řekni mi prosím
co stane se těm
na lásku bosým
chudobným , prosícím
bloudíce životem
na straně druhé
jsou li tam za plotem .
Autor Báček, 20.01.2010
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., Koza, Kapka, hašlerka, Giginka, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí