Stěny

Stěny

Na stěny duše
černou tuší
kreslím obrazce svého štěstí..

Černou tuší
ze svých slz prolitých
pro tebe, pro mne, pro nás..

Ze slz prolitých
kreslím si obrazec odpuštění
pro tebe, pro sebe, pro nás..
Autor Satha, 20.01.2010
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí