s kazdym probuzenim

s kazdym probuzenim

Anotace: ...already spoken. i don't love you/i don't need you. but i want you.

vyuziju majspejs
abych ti utekla
z rukou
abych ti ukazala
ze se v tobe neztracim

dokazu te opustit bez pocitu viny

tenhle pocit neni dobrej
neni ti k nicemu
akorat ztracis svoji viru
a myslis vic na cil
nez na cestu za nim.


nemam moc rada vanoce
a tohle zimni obdobi
ale nepreju si jaro
ani leto

protoze nechci ten zivot dohanet

nekam se vracet
nebo se zastavovat
ja chci jen hledat
at uz s tebou
nebo bez tebe

ty chvile byli krasny
a tahle krasa nemuze
za bolest nekde jinde
vis, sme jedna kapitola
a ja mam pocit
ze konci.




vime to oba?




tyhle tajemstvi
vzdycky vyjdou najevo
vedela sem to
a nesnazila sem se to poprit
nechtela sem ublizit

lidi si ublizujou sami
svoji naivitou a bezmeznou laskou.


a nektery rany me bolej vic
a nektery nebolej vubec.




vlezla bych do prazdny petky
a tam bych cekala na zejtrejsi rano
misto toho
budu pocitat kalorie
a psat essay na tema za zeleznou oponou


zejtra vstanu
a neprestanu si vazit


celyho sveta
a svyho ja.



/zas bliz svymu snu/
v hluboky noci
plny tel

zrozenejch jedno pro druhy




/čřýřřž
řžýřžýřý
řžýářžýřžý
řžářžýžřý
řžýžýářžýžá/
Autor embryo v hlave, 20.01.2010
Přečteno 317x
Tipy 7
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, B.a.r.b.a.r, Lioness, Bíša, kucky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí