Atomový století

Atomový století

Anotace: název vypůjčen od kapely HNF

..
..
nebylo nikdy líp
než s atomovou bombou
která si jen tak poletuje
jako prst nad mapou
a kdy se zastaví?
kdy skončí?
co to plácám?
žili byli lidi
měli se rádi a nesnášeli a
pomáhali si a upírali a
všichni křičej
každičkej by chtěl víc
než co nemá a přiznejme si
kouká ti to z očí, já to viděl
a ty taky.
.
.
slunce zapadlo, stíny se zvětšují
děti už nekřičí děti už spí
všechno bylo krásný, bronzově zlatý časy

za delší čas později, žádné slunce
nezapadlo;
za delší čas později, žádné slunce
nevycházelo;

slunce bylo mrtvé;
vyschlé, jako hlemýžď
bez ulity
..
..
Autor humus, 21.01.2010
Přečteno 220x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, 4LJFilip, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí