Naděje

Naděje

Anotace: S nadějí lze žít dál ...

Sbírka: Pláč andělů

Jak myšlenka volná jako vítr,
jak nekonečná oblaka hedvábných snů,
jak ticho horských výšin snoubících se s hvězdnatým nebem,
jak ledové krajkoví vlečky touhou zamžené komety,
jak žár letmé jiskřičky tiché vzpomínky ukryté v bezedné propasti tvých očí,
jak tlumené údery šíleného srdce bušící ve spáncích vlastního poznání,
jak uzlíček citů zimomřivě schoulený v tvé něžné dlani,
jak čistý pramínek tvého zvonivého smíchu v rozevlátých vlasech života –
tak nějak vypadá naděje ... nebo snad ani ne ?
Autor Ladaro, 21.01.2010
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí