Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: pohledy do zrcadla odhalí mnoho...

Už jednadvacet let každý den,
V zrcadle zkoumám,
Vracím se zpět a přehrávám jen to,
Na co si troufám.

Skládám si po kouscích střepů
Celý svůj život,
Počítám ty tisíce srdečních tepů,
Které měli svůj důvod.

Po tváři valí se slzy dojetí
A tříští se v zem,
Děkuji přátelům upřímné objetí,
Že sám nejsem.

Zrcadlo co odráží celý můj příběh,
Pořád tam visí,
Roztříští se až já se zmýlím v těch lidech,
Kteří mi zmizí.

Skládám si po kouscích střepů
Celý svůj život,
Počítám ty tisíce srdečních tepů,
Které měli svůj důvod...
Autor Kutty, 21.01.2010
Přečteno 258x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, bez nápadu na přezdívku..., danaska, Denael, 6thSun, 4LJFilip, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně by se taky líbila jako písňový text.

21.01.2010 15:44:00 | danaska

někdy jsou pohledy do zrcadla zrádné, to se pak o zem tříštíme my sami a ne to zrcadlo...

21.01.2010 13:31:00 | Denael

Možná by se k ní hodilo pár tónů...

21.01.2010 10:26:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí