Je to divné

Je to divné

Anotace: první a poslední milování...chceme to oba, a přitom potom spolu nemůžeme být...

Sbírka: Naděje

milovali jsme se,
na postely s nebesy
milovali jsme se
vášnivě a nežně
řekla bych,
že to bylo to nejhezčí
co jsem kdy zažila...
teď však divný pocit
někde vzadu v hlavě kdesi
mám,
a nic s tím asi nenadělám
cítím se využitá
tím okamžikem
cítím že ta chvíle ticha,
která nastala
prostě a zákonitě
musela přijít
jak s tím dál jít mám?
jak se smířit s tím,
že mě chceš
a přitom spolu nemůžeme být?
...
je divné
jak člověk může najednou
milovat i nenávidět, viď?
je divné že s člověkem
kterého miluješ, nemůžeš být
i přesto že chceš
...
Autor TedelyBear, 21.01.2010
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, zelená víla, Mraveneček, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano,je to divné,
ale ST..

21.01.2010 13:23:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí