Naše cesty už se asi nesetkají...

Naše cesty už se asi nesetkají...

Anotace: o dvou cestách, které mohly splynout v jednu, ale už se nejspíš nesetkají...

Sbírka: Naděje

dotýkal se mě,
do milování se nutí?
milovali jsme se,
potom zrdce zákonitě změkne
něco se pokazilo
teď není tu k hnutí
řekl jsi že je vše v pořádku
jenže tobě se to řekne...
..
jsi pán svého času
který jsi věnoval jiné
mohl jsi mít dívku
a přesto jsi ji vyměnil...
čekal jsi na lásku,...(na mě?)
co Ti teď zbyde?
nikdo zadarmo ti nic nedá..
snad jen ten kdo jednou najde
zase hledá
co ostatní ti přejí?
jdi svou cestou
jinou radu pro tebe už nemám
naše cesty už se asi nesetkají...
Autor TedelyBear, 21.01.2010
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí