Prečo ja...

Prečo ja...

Anotace: ...zkusil sem něco po slovensky (P.S. moc děkuji Sašence J. za korekci do slovenského jazyka)

otázkou zostáva iba prečo prečo ja
prečo ja sa tak pretĺkam životom
ono je to o tom že zo starých jaziev som sa nikdy nevyliečil
oporu v živote márne hľadal som niekoľko liet
a výsledkom bolo iba pár viet
že niesom dosť dobrý
že niesom ten pravý.
otázkou zostáva iba prečo prečo mne
chce sa mi ešte čakat na to pravé?
lebo som už to prešvihol
najradšej by som si jednu švihol
nepremeškal som už svoju šancu
príde ešte niečo??
je to veľmi ťažké žiť iba zo dňa na deň
bez kočky, bez lásky
stále niečo hľadat
a oporu v ničom nemať
stále svoje štastie hľadať
s tými čo sú proti mne sa stále hádať
pred ostatnými sa hrať na hrnidu,
a pritom doma v kúte smútkom revať
hrať sa na usmievavého pekného chlapca
keď pritom vnútorne ho zožiera depka.
mám ešte toľko síl, aby tie zklamania prežil
mám ešte toľko síl, aby tieto skúšky vydržal
mám ešte toľko síl, aby sa eště o vzťah pokúsil??
mám ešte toľko síl, chodiť po tomto svete sám??
Autor JohnyD., 21.01.2010
Přečteno 241x
Tipy 10
Poslední tipující: *whatsoever*, susana načeva, Slup, jakubisko, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí