Pravda

Pravda

Anotace: ...

Sbírka: Cesta Ulicou

Čo môžeme očakávať ďalej?
Veď príroda nás tresce,
za všetky naše pasce
a zločiny, ktoré spáchali sme.
Tak kedy sa polepšíme?
Keď už bude neskoro?
Stále sľubujeme a sľuby neplníme.
Zmeniť sa nevieme.
Dobrých ľudí je len pár.
Toto je naša pravá tvár.
Ale všetko sa zmení,
ľudstvo si potom uvedomí,
čo vlastne spôsobilo.
Autor larissa, 21.01.2010
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí