Lehounce...

Lehounce...

Anotace: upřímně je mi líto, že nestíhám číst vaše díla, mám hektické období a jsem ráda, když sem něco dám, tak mi to odpusťte:)

Lehce,
pohladím tvé papírové srdce..
A víš, můj drahý,
všechno skončí jen co začne...

Jsem nebezpečně,
tvrdohlavá..
Ale baví mě,
poslouchat jak mě máš rád....

Oči znavený,
zavírám...
Zkouším své síly,
a napínám svaly...

Jenže,
trpím s každým nádechem...
A ty,
se směješ..

Prý to nic není,
že přijdou horší časy...
A kdy?
Rvu se za vlasy....

A přesto,
chci tě objímat....
Tak jako nikdy jindy,
a říkat, že ty jsi můj život....

Jenže,
když nemůžu najít sebe..
Jak mám dokazovat něco tobě?
Tak proč?

Odpusť mi, příteli...
že nemám sílu...
A i když doufám,
tajně si spřádám plány na útěk...
Autor whiolet, 21.01.2010
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Petbab, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je ticho a přichází sen.. ješte přemýšlím

21.01.2010 22:38:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí