Jarný sen

Jarný sen

Anotace: ...

Sbírka: Pod vodou

Fúkaj vietor ešte viac,
unášaj nás do ďalekých krajín.
Teraz sme v sne, snívame všetci,
zachvíľu zmizne, kráľ nás potresce.
Príjmime jeho tresty bratia a sestry!
Je to obrovská špirála, letíme nad oblohou.
Všetci nás ospevujú, buďte zbohom!
Autor larissa, 21.01.2010
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí