Život je špatný vtip

Život je špatný vtip

Anotace: napsáno při poslechu Joy Division

Rád sleduji tváře,
obrazy neznámých klaunů.
Bojím - jazyk se rozváže -
a otvírám ústa hromů

Šeptající rty ozvěn,
prchavá momentka šarmu.
Odražená od stěn
Vrací se ke mně, vrací se domů

Špatná existence je vzpomínka
Stín překrývající stín
Matka kolíbá mrtvého synka
On pláče za její klín

A ŽIVOT JE ŠPATNÝ VTIP
Autor Edmond Kadad, 21.01.2010
Přečteno 300x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, susana načeva, Bíša, slečna.závist, labuť, malá slečna, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí