* Jako vločka jsi *

* Jako vločka jsi *

Anotace: + + + + +

Sněží ...
. vločka za vločkou .
na dlani se usadí
lehounce tam dovádí
pak pod kůži se dostává
pomalu když roztává
Autor Báček, 21.01.2010
Přečteno 219x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Koza, takova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí