Vampire´s princess

Vampire´s princess

Anotace: No prostě o princezně upírů...

Políbím Tě, můj drahý
polibkem na ústa a na rty...

Věčnost Tě volá, slyšíš ten hlas?
Asi jen mám srdce, snažím se Tě varovat,
přeci jen nechci vrahem se stát...

Mé varování neslyšíš
Těšíš se a prosíš, ach hloupoučký, proč nevidíš,
že jediný můj polibek zkázu všem přináší?

Přesto po něm toužíž, vzýváš mě a prosíš, tak ať
je po tvém, ubohý člověče, navěky temnotě propadla Tvá duše...
Autor vampire´s princes, 06.12.2005
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upíry mám ráda! :)

13.01.2008 18:20:00 | Charibeja

...jo to si mi líbí ...
...:) ...

05.10.2006 15:24:00 | WhiteSkull

Příjemě temná upířina...Líbí (= Taky děkuju za komentář. Měj se krásně. AhoY

06.12.2005 16:57:00 | Ahimsa

a kapky krve se tříští o podlahu

06.12.2005 11:01:00 | Palička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí