Kabaret

Kabaret

Anotace: Prostě Kabaret ( :*)

Kabaret a šťastné myšlenky
Šahá si na popraskané rty
Růžová pudřenka a každá jiná cesta

Jsi venku a uvnitř duše, v něčí hlavě
Polaroidy a klid před bouří
Špulí ret a smlouvá o ceně

Na skříni blankytné šaty,vedle fotografie
Trsátka na barevné trávě,nepatřičné zlepšení
Za oknem ledové květy,ale oheň je

Každý pokoj skrývá šílenství
Vítr si hraje s vlasy,kdo jej zval?
Utíkat a tiše se smát,všechny chyby smaže hravě

Objímá malá,velkého
Objímá květy a celý svět
Široké koleje,široký kabaret

Každé světlo v jiném městě
Hojí,dráždí-než-li spadne hvězda..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 21.01.2010
Přečteno 274x
Tipy 12
Poslední tipující: blue, její alter ego, Psavec, enigman, Květka Š., zelená víla, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prazvláštní poezie, ale závěr má něco do sebe ;)

23.01.2010 23:03:00 | blue

do nebe...

22.01.2010 00:30:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí