Týden

Týden

Anotace: ***

V pondělí z nahoty se rodíme
A život prvně okoušíme
Úterý patří poznávání okolního světa
K popsaní stačí však jedna věta

V neděli se všichni shledáme
V neděli se všichni shledáme

Středa je prostředek, prostředek k radosti
První pocítěné bolesti
Čtvrtek je dnem lásky a snů
Zdá se nejkrásnější ze všech dnů

V neděli se všichni shledáme
V neděli se všichni shledáme

Pátek uvědomění zoufalosti bytí
Když v hlavě se rozsvítí
V sobotu se nad námi houpe oprátka
Houpe, houpe se od pátka

V neděli se všichni shledáme
V neděli se všichni shledáme
Autor Edmond Kadad, 21.01.2010
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Emma Kulíková, Viva La Roma, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí