Bez názvu

Bez názvu

Anotace: přečtěte si a uvidíte..

Lásku jsi chtěl na příděl,
a já? Stále Tě čekám.
V koloně lidských těl
pořád Tě hledám.

Zmražené pocity,
tají a tají.
Zmrzlinou nezapomeneš
ani když vymažeš mě z hlavy.

Prohra je těžká zkouška lásky.
Prohra je to, co nejde vrátit zpátky.

Jsem Tvoje odměna,
kterou sis nevybral.
Jsem Tvoje odměna,
kterou jsi nikdy nevyhrál.
Autor Jitinka, 22.01.2010
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, lucajda89
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

14.07.2010 11:31:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí