Když procitáš

Když procitáš

Anotace: Díky, je tu nové ráno

Sbírka: Pláč andělů

Projít pavučinou snů do průzračného jitra,
stanout v němém úžasu nad jeho nahotou,
spláchnout noční chmury jedinou kapkou chladivé rosy,
vykoupat se v duhové záplavě všeobjímajícího ticha
a odpustit osudu, co zlého nám kdy vykonal…
Autor Ladaro, 22.01.2010
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí