Bloudím všemi pokoji mojí duše

Bloudím všemi pokoji mojí duše

S očima upřenýma do stropu
vzpomínám
ač si přeju zapomínat,
a představy,
které mám
si dělají,
co se jim zlíbí.
Jsem proti nim sám
a snadno mě přemůžou.
Chvíli jen tak bloudím
všemi pokoji
mojí duše,
kam cizí nemůžou
a ze dna myšlenek
na mě dopadá tíseň,
asi jako
když dopiješ sklenici
a nevíš
kolikátá byla,
jako když se s někým pomiluješ
a ráno nevíš,
co říct
Přečteno 273x
Tipy 21
Poslední tipující: Angee, Stoneman, Denael, pamp_elka, Holis, losscar, Lorraine, Dev_LATea_princess, labuť, harmony, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná si zapomněl do svých vpustit světlo -ST-

23.01.2010 17:07:00 | losscar

do svých pokojů

23.01.2010 17:07:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí