Miluju Tě Moc

Miluju Tě Moc

Anotace: Mili Čtenaři..Ja Miluju Jednoho Kluka ale On Ne Tak Sem Vymyslela Tuto Basen

Miluju Tě,
jen Ty jsi láska má,
tak něžná,vzrušující,
jediná.
Miluju Tě stále víc,
každý den toužím stokrát to říct,
že jen s Tebou lásku prožívám
a s Tvým jménem na rtech
stávám i usínám.
Miluji Tě,
tak nenechávej mne už samotnou,
přijď a do svých dlaní vezmi ruku mou.
Bez Tebe se mé srdce souží,
zašeptám ti do ouška po čem toužím
a jak moc Tě miluju...
Autor MmAaCcIi, 22.01.2010
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí