Zhypnotizovaná...

Zhypnotizovaná...

Anotace: (22.1.2010)... jen takový pocit

černobílá spirála
mihotající se před očima
připadám si jako
zhypnotizována

roubík tmy
mi byl nasazen
okovy spánku
se pomalu uzavírají
kolem mých očí

kaktusy
čekají na teplo
na další zalití
prahnou po vodě
jako já po lásce
po dobrém srdci

světlo z ulice
prosvítá skrz závěs
do mého pokoje
a mě se víčka klíží
víčka mi těžknou
chce se mi spát
Autor B.a.r.b.a.r, 22.01.2010
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: kucky, Psavec, harmony, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí