Maškarní bál

Maškarní bál

Skřížím hnáty a půjdu si hrát na piráckou loď,
tak pozor na mne - můj poklade.
Prý truhlice jsi plná zlata -
jak tě to sakra napadlo? Jít mi přímo do rány?

Prý jestli koušu a mám steklinu..
Sakra - v jednom ses trefil..
Vzteklá jsem hlavně, když mi dojde burákové máslo..
Ale kousat? I kdepak.. já raději olizuji..

Divíš se? Pirátská lodička bez kormidelníka..
Ty jsi přeci taky jen kočičí zlato..

Mne maximálně strhne vlnka ke dnu..
Však, co ty? Rozkradou tě jako duši kurtizány..
Autor Satha, 23.01.2010
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasr. romantik, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a to se mi líbí ju.

23.01.2010 08:49:00 | Báček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí