smrt, svědomí

smrt, svědomí

Anotace: text k jedný písničce..

Zastřelil jsi svýho bratra,
ty jsi musel, je válka,
kdyby jsi ho nezastřelil,
on by přežil, ty bys nebyl

Svědomí se hnedka vzpouzí,
mělo být všechno jiný,
teď už s tim nic nenaděláš,
svědomí umlčet se snaž!

smrt, svědomí

Dostal jsi medaili za hrdinství,
rozkazy poslouchat se vyplatí,
ale svědomí hryzá, co dělat už víš,
podrazíš židli, od stropu visíš
Autor humus, 23.01.2010
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: rozkap, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to hezký,ale opět takový depresivní,tan konec hlavně...

08.02.2010 12:07:00 | MarkétkaR.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí