BLUES O SVĚDOMÍ.......

BLUES O SVĚDOMÍ.......

Anotace: /mé oblíbené blues,svědomí,a člověk/

Jako je zločin
tak je i trest
věř jen těm očím
ta nemůžou se přeci splést
jen krásné slovo
se krásně říká
jen někdy je těžké jako olovo
někdy jako peříčko
zastav se na chvíli
jen sny nám zůstanou
když jen v uších zní
blues o svědomí
tak jako je stín
tak je i světlo
není žadný splín
co se v nás leklo
když jen v uších zní
blues o vědomí
SVĚDOMÍ........
Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.01.2010
Přečteno 275x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Špáďa, TetaKazi, Psavec, nejsembásník, Bíša, hašlerka, Hazentla, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jop, súhlas s labuťkou a to blues hrá pekne
-st

24.01.2010 00:44:00 | Juraj Hrom

Svědomí je potvůrka, co někdy hladí a někdy pěkně hlodá...

23.01.2010 13:45:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí