Světlo, tma

Světlo, tma

Anotace: Kde je světlo?

Světlo, tma.
Jak snadné zdání opaku,
snadné rozlišení.
Kdo je ve tmě,
a kdo není.

Když žárovka svítí
vše se zdá jasné,
ale co když žárovka zhasne?
Je pak všechno jasné?

Máloco je jasné hned,
stín je ve světle střep.
Střepy, se uklízí,
aby vidět nebyly.

Kam se to světlo schovalo,
když se žárovka zapnula?
Autor Kouma, 23.01.2010
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí