Lživý nápoj lásky

Lživý nápoj lásky

Anotace: ...

Hledá se už od pradávna,
touží po něm každá panna.
Chce znát taje lektvaru,
co přivede muže do varu...

Stejně starý, jako touha
ženy dostat toho muže,
jehož je jí tuze milo,
tak starý je nápoj lásky
jenž nazývá se víno...

Po víně jsou všechny krásky,
svět se točí dokola...
Mnohá může pozvat muže,
v tuto chvíli do kola...

Tanec hlavu po vínu
ještě více zamotá,
Žena neznaje svou vinu
vesele se chichotá...

A když sami stanou kdes,
v chatě, chýši, zajdou v les,
lživý, krutý nápoj vtepá
do žil lásku tam, kde dříve
nebyla jí ani stopa...

S ránem míjí všechna kouzla,
nejinak je tomu s vínem.
Tu, jež vínem muže přivábila,
střídá jiná s novým dnem a lihem...
Autor tmavovlaska93, 24.01.2010
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí