-15 stupňů nad nulou

-15 stupňů nad nulou

Anotace: když mrzne uvnitř

Od konečků prstů
až tam,
kde to nejvíc hřálo

A v hlavě smutné tony zní
tadam tadam

Sny tíží a padají-
nejtěžší vločky na mých ramenou

Slova. Slova.
...SLOVA...
Nemůžu otevřít ústa
abych se mohla vykřičet!

Jsem Tvá
Jsem jiná
Jsem svá (to bolí)

Potřebuji vakcínu!

Neměním se sakra!

Po špičkách odtancuji
a už se nevrátím

za Tebou...
Autor Sukuba, 24.01.2010
Přečteno 216x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí