Sen

Sen

Anotace: ...

Dnes v noci sen se mi zdál,
na útesu byla jsem a dívala se dolů,
v mých představách vedle mě jsi stál jen krok a budeme navždy spolu.
Možná bláznem jsem v tu chvíli byla ,
ale jak jinak dostat se za tebou,
být s tebou navždy, o tom jediném jsem snila,
tys byl můj život,mou potřebou.
Voda prudce narážela o skálu,
ve větru byl cítit její led,
roztáhla jsem ruce a pak velmi pomalu,
vstříc tobě lásko, jsem postoupila vpřed.
Autor klarinecka_, 24.01.2010
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: JohnyD., Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je ale depka.No, ty se dělají nejlíp.

13.11.2012 17:46:47 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí