Za sluncem

Za sluncem

Anotace: které chybí

Kdesi v dáli
světlo žilo
své poddané
poškádlilo.

Slunce míti
já nemohu
zmačkáno je
kdes v batohu.

Aspoň jedním
prstíčkem
skotačit chce
za míčkem.

Rozvaž uzle
uteč z domu
schovej kolo
za kmen stromu.

Ukaž sílu
tají ledy
snad tu nejsi
naposledy.
Autor Čoki, 24.01.2010
Přečteno 238x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, Bíša, hašlerka, Květka Š., Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a pomáhej i sněženkám
těm něžným,bílým
květinkám

24.01.2010 19:51:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí