Změnit.Osud.Chci

Změnit.Osud.Chci

Anotace: nezajímavá věc

Chci oprostit svou duši od těla.
Chci svému srdci dát klid.
Chci mysl svou osvodit
svobodu slova mít.

Chci bezcitně rvát mužům srdce.
Chci umět lásce propadnout.
Chci zapomenout a probudit se.
ve snech realitu zaseknout

Chci bláhově věřit v pohádky.
Chci svůj osud znát.
Abych ho mohla změnit.
S konečnou platností
Autor urcite.me.neznas, 24.01.2010
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, enigman, Akura, Bíša, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neváhej...

25.01.2010 16:20:00 | enigman

"chci" něco jako ty...

25.01.2010 15:06:00 | hypertenze

postřeh - aá už to mám

24.01.2010 19:10:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí