Pocity z nitra

Pocity z nitra

Anotace: Beznaděj v oblacích, když na zemi je hlad...

Beznaděj v oblacích, když na zemi je hlad
A v korunách stromů se probouzejí sny.

Tak jako v básních kde happyend je bláznovství
A po horách se potuluje chlad.

Tam kde se bojí i odvaha jít sama,
Kde temnota je všude dokola,

Tam se ocitám,
Neslyším i nevnímám,

Tam nechci žít, ale teď tu přežívám!
Sevřený v hrsti

A dusím se myšlenkami, že mohlo být i hůř
Prodírám se skrz komnaty svého já.

A šrámy v srdci se nezahojí vodou svěcenou,
Ale vírou v lepší zítřky,

na to teď nemám odvahu,
Mám strach..!
Autor Kutty, 24.01.2010
Přečteno 238x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Kapka, susana načeva, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí