Už nikdy

Už nikdy

Anotace: .. mě nedostaneš.

Uplynulo mnoho dní,
mnoho dní, měsíců pár,
kdy bolest svou poslední
cítila jsem z živých ran.

Nevlastníš mě už tak dlouho,
přesto zkoušíš vůli mou.
Trápíš mě protivnou touhou,
chceš zas jizvu za jizvou.

Už nenechám si sebe ukrást,
víš, ty už mě nevlastníš.
Někdo z nás dvou musel prohrát,
tak táhni už, tak táhni pryč.
Autor Sýkorka07, 24.01.2010
Přečteno 311x
Tipy 19
Poslední tipující: PPetrushka, Holis, enigman, labuť, danav, jaroslava anna, Psavec, mamina, Tygropes, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nenech si působit jizvy...rychle z takového vztahu pryč
a ten konec schvaluji!!! ST. Držím palečky.

25.01.2010 07:36:00 | xoxoxo

Být silný znamená mnoho...

25.01.2010 02:51:00 | jaroslava anna

Tak je to správně!

24.01.2010 22:02:00 | Tygropes

Vydrž!

24.01.2010 21:50:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí