Dobu si nevybíráme

Dobu si nevybíráme

Anotace: ... prostě přijde a je ...

Nůžky osudu se otevírají
do bran zákeřných
nebe vítají
andělů smutných

vyhraje ten kdo uteče
do kopce voda
přece neteče
leč
bát se nemusíš
lehce jej přeskočit
tušíš

seč
vítr tě ufoukne
hladová pastička
sklapne
pak stéblo slaboučké
padne

nemůže vdorovat
vítr ho rozvane
nezbyde než doufat
co okolnosti prosté nesou
zpáteční cestou
do nebes
nedonesou

žlutý anděl
nezachrání
nic
co není lehce k mání
Autor mamina, 24.01.2010
Přečteno 425x
Tipy 34
Poslední tipující: BARBYE, Jiří I.Zahradník, Pevya, Holis, Mbonita, a_tao, isisleo, hašlerka, Anastacia-Jane, stryc, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se ptám,
proč často tak trápení mám,
pak ale zase svítí slunce a děti se smějí,
střechu nad hlavou mám stále
a kořínky ani myšky se nejí :)

08.06.2010 13:19:00 | BARBYE

. . . i smutné.
Proč?
Někdy stačí udělat jen krok.

25.01.2010 15:04:00 | stryc

..pravdivé..

25.01.2010 14:59:00 | hypertenze

sečná...

25.01.2010 08:24:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí