Pocity

Pocity

Anotace: -můj malý velký harém

Slzy v očích tolik pálí.
Tak kde jsi?
Kde jsi...
Už nejsme malí,
nemá cenu hrát si na schovku.

Otevřel se mi obzor tisíců pocitů.
Tak jiných.
Tak stejných.
Celá jsem se Ti odkryla.

Hledám se.
Hledáš mě...doufám...
a tisknu kouzelnou hůlku
těsně u srdce.

Teplo.
Zima.
Světlo.
Stíny.
Ty.
Pochyby.
Ty.
Pocity.
A tolik lásky.

Vyplnila bych jí nebe.
Každičký kousek.
To aby byla všude vidět...
Je Tvoje

Tak jako já

************************
a šeptem prosím
(drž mě ať Ti neuletím)
(nevzdej se svých pocitů)

duší žádám
(neber se mi)
(drž mě navždy za ruku)
Autor Sukuba, 25.01.2010
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí