Létám

Létám

Anotace: a stačila jen kapička alkoholu...

Létám, ne! jen si představuji, že létám,
Ne! Já skutečně létám,
nad střepy roztříštěných kapek,
z mraků prchlavých to dětí.

Když k milence svá ústa přitisknu,
v skal nekonečné zrcadlení,
při troškách různých doteků,
na ústa, na slzy věčných snů.

Vždyť létám nad oblakem deště,
pod úsměvy dospívajících děvčat,
nad obočím už dospělých dívek,
jen vánkem nechávám se povlávat.

Víte, nebyl to sen co mě tolik zradil,
jen lidé takový totiž můžou být,
a při ráně z ní navěky krev sát,
do očí jen ústa, do úst jen vlčí drápy
a doprostřed srdcí jen vaše tajná přání.

Vždyť létám nad kolejí tohoto metra,
nehodlám se pouze vznášet,
čekám na krok co k letu mě dovede…
Autor Láďa, 25.01.2010
Přečteno 351x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, Bíša, Mbonita, hašlerka, zelená víla, eroze, Psavec, Kars, labuť, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm...to znám pak také létám.Dobře napsané ST

25.01.2010 15:44:00 | xoxoxo

Tak vykroč, ale tou správnou nohou

25.01.2010 13:39:00 | Kars

Albatros...
"A Básník také je jak tento kníže výší,
jenž létá bouřemi a z šípů má jen smích(...)"
Baudelaire veděl, co říká, a myslím, že Ty to také víš :)

25.01.2010 10:33:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí