Maličká

Maličká

O čem sníš, maličká?
Princové už dávno vymřeli,
a draci? Ti se opíjejí trpkým vínem.

Proč pláčeš, maličká?
Na hrobech dávno uschly jiřiny,
nikdo jim nezapálí svíčku.

Tak se probuď, maličká!
Už i ten bílý kůň chcíp
a odvezli jej do kafilérie.

Nedůstojná smrt, maličká?
A myslíš, že ta tvá bude lepší?
Autor Satha, 25.01.2010
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Princové nevymřeli, chce to jen hledat! A chtít najít.

25.01.2010 21:10:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí