sen a realita

sen a realita

Anotace: 1. sen 2. realita

1.
ze své pozice vrchního splachovače
vystrkuju svůj hnusnej
upocenej prostředníček
a křičim
hej lidi vidíte toho hnusnýho
upocenýho fakáče?
a lidi choděj kolem , zpětně to vidim
jako ve zrychlenym filmu,
nezastavujou se a jdou kolem dál
a dál,
občas se někdo otočí, zastaví
nebo jen na mě podívá a usměje a
já i můj upocenej prostředníček
máme radost a usmějem se taky.

je půlnoc. měsíc nesvítí, vyfakoval jsem ho.
můj hnusnej
upocenej prostředníček
trčí na náměstí jako radnice.
lidi pořád choděj kolem dokola, jako rybky
co plavou po proudu nebo proti proudu.
smějou se na můj hnusnej
upocenej prostředníček.
lidi se smějou a já radostí jihnu.
dokonce ani měsíc se už nebojí a přišel zpátky,
sebou přitáh svoje kamarádky
hvězdičky.

můj fakáč nikoho nezajímá,
neznamená nic. je to gesto,
a co by se mračil muj hnusnej
upocenej fakáč,
když se na mě lidi smějou?


2.
ze své pozice vrchního splachovače
vystrkuju svůj hnusnej
upocenej prostředníček
a křičim
hej lidi vidíte toho hnusnýho
upocenýho fakáče?
a lidi jdou jak hlemýždi kolem dál
a dál,
často se někdo zastaví a kouká na mě,
jedna pani mi vrazila facku a
její synek mi zkoušel zlomit hnusnýho
upocenýho fakáče.
já se nebránil já se mračil, nadával a
smál se jen na svoje kamarády,
který se neksichtěj. lidi byly znepokojený
víc a víc,
já se dobře bavil, že jeden hnusnej
upocenej prostředníček
tohle dělá s lidma.

je půlnoc. měsíc nesvítí, vyfakoval jsem ho.
můj hnusnej
upocenej prostředníček
trčí na náměstí jako radnice.
lidi už nechodí, ksichtěj se na sebe doma
nebo na reye korangtena.
stojí na náměstí sám a
sleduje ho oko kamery. točí se dokola,
vydává zvuky. za jeho okem asi
sedí malej modrej ufounek
s hovnem pod čepicí a sleduje
mýho hnusnýho
upocenýho fakáče.
po tom co si ho nad pohledeme na ten
upocenej fakáč
vyhoní, mu jeho super ego řekne
co super ego říká -
pravda je špatná, chovej se!

je 12 minut po půlnoci a
přijelo ke mě policejní auto.
ukopli mi hnusnýho
upocenýho fakáče,
spoutali mě a byl jsem zatčen
a odsouzen.
hnusnej
upocenej fakáč
najednou všechny zajímá,
znamená pro ně asi všechno.
je to gesto, a co by se smál muj hnusnej
upocenej fakáč,
když se lidi tolik ksichtěj?
Autor humus, 25.01.2010
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle si asi přečtu víckrát

30.01.2010 22:39:00 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí