Mrtvoly

Mrtvoly

Anotace: nekrofilní pohled

jen tak si chodím
po ulících jež tady vůbec nejsou
i slzy roním
vidíc dvě mrtvoly jak třetí nesou

jak ji zabili
toto je otazka kterou si kladu
možná ubili
tahleta ulice je plna smradu

hnící mrtvoly
sou tady všude kam se podíváš
zivy i byly
do oči té jedné se zadiváš

vidíš nenávist
jež v sobě mrtvola nese
vlaje jako list
dost toho zřejmě snese

a já bloudím
těmi ulicemi kde je ten hnus
já si to hodím
támhle vidím ruky člověka kus

je tu hniloba
co ten kus z člověka rozžírá
či ta obdoba
červ to jeho mrtvé tělo zasírá
Autor ostuda lidstva, 25.01.2010
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, humus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí